top of page
  • Foto van schrijverVeys Devoghel

Professionele uitvaartverzorging voor het regelen van de uitvaart van a tot zVertrouw op de complete ondersteuning door een ervaren uitvaartondernemer


Wanneer u te maken heeft met het verlies van een dierbare moeten er vele zaken worden geregeld voor een waardig afscheid. In tijden van groot verdriet en rouw dient er ook de nodige aandacht te zijn voor de laatste zorg voor de overledene, een passend eerbetoon en het organiseren van de afscheidsplechtigheid voor de begrafenis of crematie.

Het is fijn als u dan mag vertrouwen op een integere begrafenisonderneming die over de nodige ervaring beschikt en professionele ondersteuning biedt. Goede mond-op-mondreclame over de bewezen diensten van een uitvaartonderneming in uw omgeving kan u helpen om een goede keuze te maken.


Informeer naar het dienstenaanbod en de diverse keuzemogelijkheden


Niet iedere begrafenisonderneming biedt dezelfde diensten aan. Controleer daarom van tevoren of de uitvaart volgens uw wensen kan worden geregeld. Zo is het belangrijk om te weten of er voldoende keuzemogelijkheden zijn voor een kist naar wens, de lijkwagen en het rouwvervoer voor de begrafenisstoet.

Het beste kiest u voor een complete dienstverlening waarbij voor alles zorg wordt gedragen en u zelf verder geen actie hoeft te ondernemen. U kunt ervan op aan dat alles dan tot in puntjes wordt verzorgd. Vaak wordt ook het rouwdrukwerk door de uitvaartonderneming zelf gedaan, hetgeen veel tijd en moeite bespaart.


Wat bepaalt de definitieve keuze voor een begrafenisondernemer?


Het eerste waarnaar u moet informeren als u een uitvaaronderneming benadert, is de beschikbaarheid. Als er de mogelijkheid bestaat voor het verzorgen van de uitvaart, dan is het vervolgens zaak om de kosten in kaart te brengen. Maak pas de definitieve keuze voor een bepaalde uitvaartverzorger als u volledig op de hoogte bent van alle mogelijke kosten. Dit om te voorkomen dat u achteraf een te hoge rekening gepresenteerd krijgt.

Bij Veys Devoghel in Ukkel (Antwerpen) kunt u altijd terecht voor een goed geregelde plechtige uitvaart tegen een gunstig tarief.

10 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page