top of page
D4145F34-FCF2-4914-A455-02EDB42F16BE_1_105_c.jpeg

VEYS DEVOGHEL regelt begrafenissen van a tot z

Heeft u een naaste verloren? Vertrouw het regelen van de complete uitvaart toe aan een begrafenisonderneming waarop u kunt vertrouwen. Uitvaartonderneming VEYS DEVOGHEL begeleidt families bij het overlijden van een naaste en neemt het regelen van de gehele uitvaart van begin tot eind op zich.

Begrafenisceremonie en administratieve handelingen
034E2269-ABBF-470E-BC80-185CCAA99693_1_105_c.jpeg

Onze uitvaartonderneming beschikt over de nodige professionele ervaring en staat altijd voor u klaar met een waardige en complete dienstverlening. U wordt daarbij geheel ontlast. Wij hebben talrijke diensten waar u uit kunt kiezen, die wij volledig voor u verzorgen:

Regelen van de uitvaart

Tijdens onze afspraak proberen we om zoveel mogelijk informatie over de overledene te verkrijgen.

Als de keuze valt op een viering in een kerk of gebedshuis nemen wij vervolgens contact op met de vertegenwoordigers om in goed overleg de datum, het tijdstip en de plaats van de uitvaartplechtigheid te bepalen. Deze gang van zaken is zowel voor een begrafenis als voor een crematie van toepassing. Als de familie kiest voor een crematie zonder viering in een gebedshuis kan desgewenst in het crematorium een zegening worden geregeld.

Op de dag van de plechtigheid kunnen wij, precies zoals u het wenst, het vertrek van de rouwstoet regelen vanuit de verschillende uitvaartcentra naar de plaats waar de laatste eer moet worden bewezen (kerk, tempel, synagoge of rechtstreeks naar het crematorium).

Aan u is de keuze voor een al of niet kerkelijke plechtigheid, met een persoonlijke invulling of een meer plechtig karakter. U kunt zelf ook de duur en het verloop bepalen van de ceremonie die u heeft gekozen. Voor u is het dan belangrijk om uw voorkeuren aan ons mede te delen omtrent:

Als de ceremonie voorbij is, duurt het 2 uur voordat de as kan worden meegenomen. In deze tijd is er voor familie en vrienden gelegenheid om te condoleren. Wij voorzien in koffie (met cake), een hapje en een drankje, een koffietafel of iets anders in het etablissement van uw keuze. Dat kan het crematorium zijn of elders.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie over het regelen van de uitvaart. Wij zullen u zo spoedig mogelijk de gewenste inlichtingen verschaffen.

bottom of page