top of page
crematorium uccle photo_edited.jpg

Wat zijn de keuzemogelijkheden bij een overlijden?

Het verlies van een dierbare is een intense en moeilijke beproeving. Als ervaren en erkend begrafenisonderneming staat VEYS DEVOGHEL uit Ukkel u in deze zware tijd bij om dit alles te doorstaan.

Crematie

Vaak wordt voor een crematie gekozen op verzoek van de familie en/of volgens de wensen van de overledene. Voor crematies hebben wij een specifiek aanbod kisten tegen een aantrekkelijk tarief.

De bestemming van de as van de overledene kan zelf worden gekozen:

de as kan worden uitgestrooid op de plaats die door de overledene is uitgekozen, kan thuis worden bewaard, begraven of in een urnengalerij worden geplaatst

een ashouder (buisje) met een kleine hoeveelheid as kan worden verkregen voor de naaste dierbaren, afhankelijk van de relatie tot de overledene.

be8ee05a-3995-423e-a137-750216feaad1cercueil fleuriscercueil fleuris.jpg

Begrafenis

Een traditionele begrafenis kan op verschillende manieren plaatsvinden. U kunt kiezen voor een perceel of voor bijzetting in een familiegraf(kelder). Het is aan u om te bepalen hoe lang de begrafenis zal gaan duren. Er is de mogelijkheid om tijd te reserveren voor toespraken, liederen en andere handelingen.

Wij luisteren aandachtig naar u om ervoor te zorgen dat uw wensen en die van de overledene met grote zorgvuldigheid in acht worden genomen. Wij besteden bijzondere aandacht aan elk detail om u in alle sereniteit te begeleiden in uw rouwproces. Vervolgens wordt de uitvaart geheel volgens uw wensen uitgevoerd door onze nauwgezette en professionele begrafenisondernemers.

Begrafenis of crematie: wij staan u bij

Crematie Ukkel

Kies onze grafartikelen

boeketten

porseleinen foto’s

vazen

herdenkingsplaquettes

bottom of page